Přeskočit na obsah

UV zářivky

Ultrafialové světlo má mnoho zvláštností. Vydává světlo specifické, neutrální barvy, díky čemuž je vhodné pro široké spektrum využití. UV zářivky jsou světelným zdrojem, který nejlépe funguje ve velkých prostorách. Vnáší sem dostatečné množství světla a díky své poměrně dlouhé životnosti jsou i dobrou volbou, z hlediska vyvážení poměru ceny a výkonu. Výhodou je tedy velká svítivost a schopnost osvítit velké prostory bez nutnosti mít velké množství svítidel.

UV zářivka                UV osvětlení lze instalovat všude tam, kde je potřeba zajistit dobrou viditelnost, zároveň se ale perfektně hodí jako osvětlení do klubů a na party. Jak toho docílit? Snadno. Stačí použít různé barevné filtry, které během chvíle změní barevnost světla a lze je snadno měnit podle aktuální nálady či potřeby. UV zářivky lze navíc použít i do klasických patic, proto není nutné investovat do dalších technických úprav.

UV osvětlení je specifické svou namodralou barvou a tím, že dokáže reagovat s UV aktivními materiály. Jak to vypadá? Například v klubu je do vzduchu vystřelováno množství malých hvězdiček z UV aktivního materiálu a v reakci se světlem vytvoří skutečně exkluzivní efekt bez nutnosti dalších zásahů.

                UV zářivky jsou levným, ale efektivním řešením. Zajistí vám efekty, pro něž by bylo jinak potřeba speciálních prvků. Svítí intenzivně, ale zároveň jejich odběr je přiměřený a není potřeba nějakých dalších technických úprav. Jednoduchá instalace a spolehlivá funkčnost je předurčuje k použití na různých místech bez nutnosti přistupovat ke kompromisům. Ultra fialové záření má pro použití v klubových podmínkám velký potenciál i do budoucna. Proto není investice do tohoto typu světel špatná ani z dlouhodobého hlediska. Vybírejte tak, aby UV osvětlení bylo snadné na údržbu, vyhovovalo například existujícím zářivkovým paticím a aby bylo dostupné různé další příslušenství, které se v průběhu času může hodit. doporučujeme UV zářivky značky PHILIPS, OMNILUX, SYLVANIA a EUROLITE.