Přeskočit na obsah

UV sterilizátory vzduchu

Nechcete žít v prostředí plném virů? Chcete dýchat čistý vzduch bez virů, bakterií, plísní a pylů?

Jak vyčistit vzduch v místnosti?

UV sterilizátory vzduchu ničí všechny neškodné mikročástice co létají ve vzduchu. UV dezinfekce vzduchu zlikviduje vzdušné viry, bakterie, plísně i pyly. Takže i virus chřipky nebo COVID-19.

UV sterilizátory vzduchu AirCleaner profiSteril mají větší účinek než ionizéry, které neodstraňují choroboplodné zárodky. Jedná se UV elektrický přístoj s bezúdržbovým provozem a jednoduchým připojením do elektrické zásuvky. UV dezinfikátory vzduchu se mohou zavěsit na strop, na stojan nebo umístit na stěnu nebo nábytek.

Bohaté využití UV sterilizátorů vzduchu

Dezinfekce vzduchu je účelnou ochranou před snadno přenosnými virovými nemocemi jako jsou chřipky nebo Covid-19. AirCleaner dezinfikátory vzduchu jsou vhodné pro všechny úřady, školy, obchody, domovy seniorů, kanceláře apod. ale i soukromé residence a byty.  UV sterilizátory vzduchu jsou důležitou součástí ochrany osob v prostředí, kde se pracuje s biologickým materiálem – ve zdravotnictví nebo chemickém a potravinářském průmyslu.

Jak funguje UV dezinfekce vzduchu?

UV sterilizátory vzduchu fungují na principu ultrafialového záření UV-C s krátkou vlnovou délkou 253,7 nm, která nejsilněji ničí bakterie, viry, plísně a všechny další mikroorganismy. UV zářením dochází k narušení DNA mikroorganismů a k jejich celkovému zahubení. Jedná se o nejúčinnější metodu dezinfekce.

Přístroj pro dezinfekci vzduchu je bezozónový. UV záření probíhá v uzavřeném přístroji, takže je možné jej používat i v přítomnosti osob v místnosti. UV-C lampa v přístroji, přes kterou se sterilizuje vzduch, má životnost 8 tisíc hodin.

Příslušenství k UV sterilizátorům vzduchu

K UV sterilizátorům vzduchu je možné dokoupit také stojany a montážní sety pro zavěšení. S příslušenstvím už jednoduše naistalujete přístoj kam budete sami potřebovat.

Řekněte stop všem virům a bakteriím v místnosti!